Zapisz się na:

Rezerwuj termin
Kliniki Golfowe ZGP i Target54.
Jak co roku, w samym centrum Warszawy, zaledwie 1800 m od Pałacu Kultury, przy ulicy Stefana Batorego 10, na Drivig Range prowadzonym przez Wawa Golf Club, ruszają zajęcia prowadzone przez instruktorów ZGP i Target54. Driving Range znajduje się na Stadionie Syrenki, w zielonej otulinie Pól Mokotowskich (na tyłach klubu Stodoła).

W 2019 r. zajęcia będą odbywały się dwa razy w tygodniu. Od 12 kwietnia do 31 czerwca.
1. Poniedziałki, godz.: 18.00 – 18.45, Full Swing Clinic, prowadzi: Maciej Miszczak - Certyfikowany specjalista biomechaniki swingu.
2. Piątki, godz.: 18.00 – 18.45, Tournament Fix, prowadzi: Maciej Miszczak - Certyfikowany specjalista biomechaniki swingu.

Podczas zajęć poniedziałkowych będą omawiane najważniejsze fazy swingu, i ćwiczone według metod i założeń oraz różnych systemów treningowych jakie stosują czołowi gracze zawodowi na świecie. Szczególna uwaga będzie poświęcona korekcie błędów w swingu., Każdy z Uczestników kliniki otrzyma ćwiczenie lub zestaw ćwiczeń, które w krótkim okresie przybliżą jego swing do biomechanicznego ideału widywanego w zawodach PGA Tour.
Podczas piątkowych zajęć, po krótkiej rozgrzewce, każdy Uczestnik otrzyma ćwiczenia, które szybko poprawią jego niedoskonałości w swingu, tak aby podczas weekendowego turnieju osiągnął jak najwyższą lokatę.

Koszt uczestnictwa w zajęciach to 70 zł za osobę. Zapisy u Trenera - tel. 501 782 174. Liczba miejsc ograniczona - max 5-6 osób.
Przed i po zajęciach możliwe lekcje indywidualne, lub samodzielny trening.
Koszt koszyka (100 piłek) to 35 zł. A Driving Range jest czynny 7 dni w tygodniu od 8.00 do zmroku.