Zapisz się na:

Rezerwuj termin
Wieczorowy Golfowy Obóz Sportowy w Wierzchowiska Golf & Country Club 8-12 września 2021 r.

Ruszają zapisy na zajęcia prowadzone przez Trenerów Macieja Miszczaka i Tomasza Cioczka. W tym roku poraz pierwszy, zajęcia prowadzone przez jednego z specjalistów ZGP i Target54.eu i Head Pro Wierzchowiska G&CC, odbędą się w okolicy Lublina, na przeuroczym dziewięciodołkowym polu golfowym w Wierzchowiskach. Wieczorowy Golfowy Obóz Sportowy to ciekawa formuła treningu dla osób pracujących. Zajęcia będą odbywać się w dni powszednie od godz. 16.00 a w weekend od 9.00. Treningi zaczynaja sie we środę 8 września, a kończa w niedzielę 12 września o 18.00.

Wieczorowy Golfowy Obóz Sportowy to minimum 34 godziny zorganizowanego szkolenia i gier. Ramowy plan szkolenia wygląda tak:

Środa 8.09
- 16.00-17.00 Putting (technika)                                                                   (Prowadzi- Maciej Miszczak)
- 17.00-18.00 Chipping (technika, trajektorie)                                              (Prowadzi- Maciej Miszczak)
- 18.00-19.00 Full Swing (technika)                                                              (Prowadzi- Maciej Miszczak)
Czwartek 9.09
- 16.00-17.00 Putting (wyczucie odległości, trening realnej gry)                  (Prowadzi- Maciej Miszczak)
- 17.00-18.00 Pitching (technika, trajektorie)                                               (Prowadzi- Maciej Miszczak)
- 18.00-19.00 Full Swing (technika)                                                             (Prowadzi- Maciej Miszczak)
Piątek 10.09
- 16.00-17.00 Chipping (kalibracja odległości, trening realnej gry)              (Prowadzi- Tomasz Cioczek + Maciej Miszczak)
- 17.00-18.00 Pitching (wyczucie odległości, trening realnej gry)                (Prowadzi- Tomasz Cioczek + Maciej Miszczak)
Sobota 11.09
-   9.00-10.00 Putting (trening realnej gry)                                                   (Prowadzi- Tomasz Cioczek + Maciej Miszczak)
- 10.00-11.00 Długi Pitching (technika, kalibracja)                                       (Prowadzi- Maciej Miszczak)
- 11.00-12.00 Full Swing (Tee Shot, Driver)                                                 (Prowadzi- Maciej Miszczak)
- 12.00-13.30 Przerwa na lunch
- 13.30-17.30 Gra treningowa pod nadzorem Trenerów ( Strategia, Mental)      (Prowadzi- Tomasz Cioczek + Maciej Miszczak)
- 18.00-19.00 Trening, temat na życzenie Uczestników                                      (Prowadzi- Tomasz Cioczek + Maciej Miszczak)
Niedziela 12.09
-   9.00-10.00 Putting (wyczucie odległości, trening realnej gry)                     (Prowadzi- Tomasz Cioczek + Maciej Miszczak)
- 10.00-11.00 Bunkier (technika, położenia)                                                           (Prowadzi- Maciej Miszczak)
- 11.00-12.00 Full Swing (trajektorie, położenia, uderzenia ratunkowe)           (Prowadzi- Maciej Miszczak)
- 12.00-13.30 Przerwa na lunch
- 13.30-17.30 Gra treningowa pod nadzorem Trenerów ( Strategia, Mental)    (Prowadzi- Tomasz Cioczek + Maciej Miszczak)
- 18.00-19.00 Trening - temat - na życzenie Uczestników                                        (Prowadzi- Tomasz Cioczek + Maciej Miszczak)

Podczas zajęć będą przestrzegane zasady bezpieczeństwa związane z epidemią. Omawiane też będą najważniejsze fazy swingu i ćwiczone według metod i założeń oraz różnych systemów treningowych jakie stosują czołowi gracze zawodowi na świecie. Szczególna uwaga będzie poświęcona korekcie błędów w swingu. Przedmiotem ćwiczeń będzie też krótka gra. Każdy z Uczestników kliniki otrzyma ćwiczenie lub zestaw ćwiczeń, które w krótkim okresie przybliżą jego swing do biomechanicznego ideału widywanego w zawodach PGA Tour.

Koszt uczestnictwa w Klinice (5 dni) to 1300 zł za osobę. (Cena zawiera 2 gry 18 dołków, 34 godziny zajęć, piłki do ćwiczeń)
Zapisy u Trenerów: Tomasz - 606 282 427  Maciej - tel. 501 782 174.
Liczba miejsc ograniczona.