Zapisz się na:

Rezerwuj termin
Nagrody Rozdane w 1 eliminacjach STATIMA CUP
Nagrody
Zakończył się 1 turniej eliminacyjny STATIMA CUP. W eliminacjach udział wzięło blisko 80 golfistów. Zapraszamy 9 czerwca na kolejny turniej eliminacyjny STATIMA CUP na Lisiej Polanie, a także do wzięcia udziału w turnieju finałowym 15 i 16 Września w First Warsaw Golf.

Pełne wyniki turnieju STATIMA CUP znajdziecie na grafikach poniżej. Jednak w związku ze zbliżającym zmianami dotyczącym ochrony danych osobowych (RODO) zamieścimy same imiona i 2-3 pierwsze litery nazwiska. Lista zwycięzców wygląda następująco:
1. Kategoria dodatkowa Stroke Play Brutto (HCP ZGP 0-12) rozszerzona decyzją Komitetu Turniejowego do HCP ZGP (0-24)
I miejsce - Piotr Puz – (82)
II miejsce – Wojciech Mar (85)
III miejsce – Jacek Kub (87)
Komitet Turniejowy składa podziękowania Witkowi Smo za czujność i walkę z niesprawiedliwością. Był jeszcze jeden zawodnik, który zagrał 82, a Witek zwrócił na to uwagę. Jednakże ten Gracz nie znalazł się w gronie laureatów gdyż jego HCP ZGP wynosił 24,5. A limit był 24. Mam tu na Myśli Jakuba Pac. W związku z tym Komitet Turniejowy Zdecydował się przyznać nagrodę specjalną ufundowaną przez Target54 - Analizę Techniki Puttingu, połączoną fittingiem puttera i treningiem na Urządzeniu Sam Putt Lab. Oraz kwalifikację do turnieju finałowego.
2. Kategoria Dodatkowa Stableford
I miejsce – Bartosz Kon (66 pkt)
II miejsce – Karol Bog (59 pkt)
III miejsce – Jakub Pac (53 pkt)
3. Kategoria Główna Stroke Play Netto
I miejsce – Maciej Pap (70)
II miejsce – Rafał Mac (72)
III miejsce – Stanisław Jar (72)
Kwalifikację do Turnieju finałowego uzyskali:
1. Jakub Pac
19. Witold Smo
20. Mirosław Pis
21. Piotr Puz
Na 9 czerwca w pierwszej kolejności, Komitet Turniejowy, zaprasza tych, którzy nie uzyskali kwalifikacji. Ww. grupa zakwalifikowanych, może liczyć na miejsce na liście rezerwowych, chociaż w czerwcu ciemno robi się około 22:00 i wszyscy powinni się zmieścić.
Wszelkie pytania związane z listą wyników prosimy kierować na kontakt@zwiazekgolfistow.pl
Zespół Związku Golfistów Polskich, dziękuje wszystkim Zawodnikom za udział, a przede wszystkim firmie STATIMA S.A. bez, której ta niewątpliwa przyjemność by nas nie spotkała.
Do zobaczenia na kolejnych eliminacjach STATIMA CUP – 9 czerwca na Lisiej Polanie.
Już można się zapisywać na: kontakt@zwiazekgolfistow.pl lub pod nr tel. 501 782 174.
Lista wyników stroke play brutto
Lista wyników stableford
Lista wyników stroke play netto