Mekka Golfistów - Floryda

West Coast Beach

Zapraszamy na gorące wybrzeże Florydy. Zachwyca swoimi nieskończenie długimi piaszczystymi plażami, błękitnym morzem, całoroczną słoneczną oraz ciepłą pogodą to idealne misjce aby oddać się w pełni swojej golfowej pasji .

mekka-golfistow-floryda / 39.jpg mekka-golfistow-floryda / 40.jpg mekka-golfistow-floryda / 41.jpg

Hammock Resort

To prawdziwa pereła regionu , resort położony jest tuż przy plaży a z okien apartamentów roztacza się niezapomniany widokiem na ocean. Na terenie do dyspozycji naszych Gości między innymi, kort tenisowy, sauna, centrum fitness, SPA,5 basenów ,zjeżdżalnie i jacuzzi. W sąsiedztwie hotelu znajduje się oczywiście słynne 2 pole golfowe.  W tym roku (2014) Hammoc Resort zdobył pierwsze miejsce w prestiżowym rankingu Travel&Lesiure na najleszy resort na Florydzie.

Pola Golfowe  :

W bezpośrednim sąsiedztwie znajdują się dwa  18-sto dołkowe pola golfowe należące do hotelu:

Ocean Course - Długość 6500 m. , PAR 72

Conservatory Course - Długość 7110 m. , PAR 72

Więcej informacji na stronie DreamsGolf

Tampa

Leżące na zachodnim wybrzeżu Florydy, miasto Tampa, stanowi jedno z najatrakcyjniejszych miejsc do zamieszkania w obrębie stanu. Przepiękne plaże i wody zatoki przyciągają tłumy turystów. Przez cały rok odbywają się tu widowiskowe wydarzenia kulturalne. Tampa promuje zdrowy tryb życia. Kilkukilometrowy, nadmorski bulwar zachęca do joggingu, jazdy na rowerze i rolkach.

mekka-golfistow-floryda / 42.jpg mekka-golfistow-floryda / 43.jpg mekka-golfistow-floryda / 44.jpg

Palm Harbor - Innisbrook

Położony niedaleko plaży i miasteczka Palm Harbor, niedawno odrestaurowany hotel Innisbrook jest synonimem komfortu i wygody, ten elegancji resort to także dom uhonorowanych czterokrotnym wyróżnieniem pól golfowych przez PGA Tour. Na swoim terenie do dyspozycji naszych Goście będzie między innymi SPA, pole golfowe, 6 odkrytych basenów, 5 restauracji, bar przy basenie oraz taras na dachu.

Pola Golfowe  :

W bezpośrednim sąsiedztwie znajdują się cztery 18-sto dołkowe pola golfowe należące do hotelu:

Copperhead - Długość 6711 m. , PAR 71

Island - Długość 6684 m. , PAR 72